We use cookies.

Learn more

SZÜLJ OKOSAN! - TALÁLD MEG AZ UTAD A SZÜLÉSZETI ELLÁTÁS ÚTVESZTŐJÉBEN! 2021. május 24.

Szülészeti hálapénzzel foglalkozó kampányunk keretében egy leendő anya szerepébe helyezkedve kalauzolunk keresztül a szülészeti ellátás útvesztőin. Az Emma Egyesület és a K-Monitor közös szerepjátéka fókuszában a szülés és az azt megelőző időszak anyai döntéseinek lehetőségei és összetettsége állnak.

A szerepjátékban olyan helyzetekkel találkozol időrendben, ami egy várandós nőnek már ismerős lehet. A történet a pozitív terhességi teszttől addig a kórház elhagyásának pillanatáig veszi sorra a meghatározó eseményeket. A döntéseid következményeit három mutató segítségével kísérheted figyelemmel. A játékban nincs győzelem vagy vereség, viszont mindhárom mutató esetében van egy határ, ami fölött pozitív, alatta negatív értékelést kapsz. Gondold át lépéseidet, ügyelj, légy tudatos döntéseid pénztárcádra, egészségedre és motiváltságodra gyakorolt hatásaival!


KIPRÓBÁLOM!

Az igyszultem.hu szülésémény-térképen már több mint 15.000 anya valós beszámolját olvashatod! Olvasd el 2020 őszén készült részletes elemzésünket!

Ha idén szültél, nagy segítség ha kitöltöd a kérdőívet, aminek eredményeiből hamarosan vizsgálni tervezzük az új egészségügyi szabályozás hatásait.