K-Monitor

We use cookies.

Learn more

Technológia Íme a digitális eszköztárunk

EXSZABI

Web
A nol.hu felfüggesztése után önkéntes programozókkal hoztuk létre a lap cikkeit kereső felületet, ami az Internet Archive segítségével több mint százezer cikket tesz elérhetővé. Célunk, hogy nyilvánosság számára írt cikkek továbbra is nyilvánosak legyenek ezért tervezzük az oldal más megszűnt lapokra adaptálását. A nol.hu archívuma 2016.12.13-tól ismét működik.
Próbáld ki!

Vagyonnyilatkozati platform

Web
A vagyonbevallások számítógép által (és néha számunkra is) olvashatatlan dokumentumok, átláthatatlan, nehezen kezelhető adatok - sokan belefuthattunk már ezekbe újságíróként, civilként, akár a közügyekért érdeklődő állampolgárként. Ezért készítettünk egy platformot, ami megkönnyíti a dokumentumok felszabadítását.
Próbáld ki!

Voksmonitor

A Voksmonitor a K-Monitor és a KohoVolit.eu közös projekte. Az interaktív politikai teszt célja, hogy segítse a választói tájékozódást.
Próbáld ki!

Civilzseb

A Civilzseb.hu egy könnyen kezelhető költségvetés vizualizáló eszköz, amivel civil szervezetek látványos és áttekinthető formában mutathatják be működésüket.
Próbáld ki!

K-Teszt

A K-Teszt felhívja a figyelmet arra, hogy a korrupció nem milliós vagy milliárdos csúszópénzek elfogadásával kezdődik, hanem hétköznapi magatartásunkban gyökerezik.
Próbáld ki!

K-Monitor mobilalkalmazás

Lépten nyomon térképen böngészheted korrupciós és közpénzes híreket, ügyeket. Szólj hozzá, oszd meg, vagy airatkozz fel a téged érdeklő esetekre, személyekre, intézményekre.
Próbáld ki!

opendata.hu

Ingyenes és nyilvános magyar adatkatalógus, ahová bárki szabadon feltölthet szerzői jogvédelem alatt nem álló, nyilvános, illetve közérdekű adatokat, adatcsomagokat.
Próbáld ki!

Költségvetés vizualizáció

Az önkormányzati költségvetés-vizualizációs eszköz célja, hogy a helyi lakosság és a szélesebb társadalom számára is átláthatóvá tegye az önkormányzatok gazdálkodását.
Próbáld ki!

Voksmonitor 2018

A Voksmonitor nevű alkalmazásunk célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok kommunikációján keresztül találkozzanak – hanem megismerjék a pártok konkrét álláspontját a legfontosabb szakpolitikai kérdésekben.
Próbáld ki!