We use cookies.

Learn more

Technológia Íme a digitális eszköztárunk

Vagyonnyilatkozati platform

Web
A vagyonbevallások számítógép által (és néha számunkra is) olvashatatlan dokumentumok, átláthatatlan, nehezen kezelhető adatok - sokan belefuthattunk már ezekbe újságíróként, civilként, akár a közügyekért érdeklődő állampolgárként. Ezért készítettünk egy platformot, ami megkönnyíti a dokumentumok felszabadítását.
Próbáld ki!

Voksmonitor

A Voksmonitor a K-Monitor és a KohoVolit.eu közös projekte. Az interaktív politikai teszt célja, hogy segítse a választói tájékozódást.
Próbáld ki!

Civilzseb

A Civilzseb.hu egy könnyen kezelhető költségvetés vizualizáló eszköz, amivel civil szervezetek látványos és áttekinthető formában mutathatják be működésüket.
Próbáld ki!

K-Teszt

A K-Teszt felhívja a figyelmet arra, hogy a korrupció nem milliós vagy milliárdos csúszópénzek elfogadásával kezdődik, hanem hétköznapi magatartásunkban gyökerezik.
Próbáld ki!

K-Monitor mobilalkalmazás

Lépten nyomon térképen böngészheted korrupciós és közpénzes híreket, ügyeket. Szólj hozzá, oszd meg, vagy airatkozz fel a téged érdeklő esetekre, személyekre, intézményekre.
Próbáld ki!

opendata.hu

Ingyenes és nyilvános magyar adatkatalógus, ahová bárki szabadon feltölthet szerzői jogvédelem alatt nem álló, nyilvános, illetve közérdekű adatokat, adatcsomagokat.
Próbáld ki!

Panoráma

A K-Monitor Panoráma oldalon 19 bebarangolható panorámafotó segítségével madártávlatból mutatjuk be, hogyan nyomul a magyar gazdasági-politikai elit a hétköznapi emberek és a természet kárára Tihanyban és Balatonfüreden.
Próbáld ki!

PARTIMAP

A Partimap egy ingyenes, könnyen kezelhető és testreszabható térképes kérdőív azoknak, akik szerint a közpénzből megvalósuló fejlesztésekről meg kell kérdezni az érintetteket is.
 
Próbáld ki!

Eltették

Interaktív térképen mutatjuk be az alapítványi tulajdonba került ingatlanvagyont.
Próbáld ki!

Parlamenti felszólalás-kereső

Önkéntes programozók segítségével egészen az első ciklus elejétől kereshetővé tettük az ülések jegyzőkönyveit, ami így még a Parlament honlapján sem elérhető. lévén ott csak cikluson belül lehetséges a keresés. A program segítségével visszakereshető, mikor említettek egy-egy témát először, illetve az elmúlt 30 évben mikor és kik emlegették az adott kifejezést leggyakrabban.
Próbáld ki!

COMPR

A COMPR a sajtóban keringő milliárdos pénzösszegeket fordítja le a mindennapok nyelvére, közérthető adatok és rajzok segítségével. A generált példák illusztrációként beágyazhatóak újságcikkekbe.
Próbáld ki!