info@k-monitor.hu címen!" />

We use cookies.

Learn more

Gyere önkéntesnek! 2016. július 14.

Ha naponta olvasod a híreket, követed, hogy mire költi az állam a közpénzeket, felháborít a korrupció, és szívesen vennél részt rendszeres, odafigyelést és tájékozottságot igényélő munkában, akkor pont téged keresünk! Ne tántorítson el a civilek ellen indított kormányzati hadjárat, csatlakozz hozzánk és szerezz tapasztalatot első kézből arról, mivel is foglalkozunk valójában. Jelentkezz február 10.-ig az info@k-monitor.hu címen!
Várjuk a jelentkezéseteket a K-Monitor önkéntes csoportjába!

Az ideális önkéntes: érdeklődik a közélet iránt, szeret híreket olvasni. Előny, ha szívesen ír és vannak ötletei, hogyan lehet a naponta ránk zúduló rengeteg adatból és információból mini projektekkel befogadható, hatásos tartalmakat gyártani, segítve a probléma tudatosítását.

Amit mi tudunk nyújtani neked:
- részvétel a K-Monitor szakmai munkájában, hazai és nemzetközi projektjeiben és programjain;
- betekintés egy civil szervezet működésébe;
- érdemi feladatok, saját projektek szakértő segítséggel;
- az önkéntesség időtartalmát szakmai gyakorlatként is igazolni tudjuk.


Feladat - sajtófigyelő önkénteseknek
Napi szintű sajtófigyelés, azaz több sajtóorgánum átnézése egyeztetett szempontrendszer szerint. A megadott szempontoknak megfelelő, szemlézett cikkek bevitele a K-Monitor sajtóadatbázisába. A betanulásához legalább két alkalommal személyes, kb. 1-2 órás találkozóra van szükség. 
- heti 5-8 óra irodai és / vagy otthonról elvégezhető munka
- önkéntesség időtartama: minimum 3 hónap
- ezen felül bekapcsolódhatsz az adatbázis tartalmainak frissítésébe (aktaszövegek írásával)

Feladat - projektekben részt vevő önkénteseknek
Ha jobban bevonódnál a szervezet napi működésébe, jelentkezz projekt-önkéntesnek. Itt személyes érdeklődésednek megfelelően csatlakozhatsz aktuális adatozó és elemző projektekbe, pl. egy kerület ingatlanügyei, a képviselői vagyonbevallások, az agrártámogatások vagy a közbeszerzések kapcsán. Ez kicsit több feladattal jár, de egy saját projekt gazdája lehetsz, amihez persze minden szakmai segítséget megadunk. 
- ehhez szükséges, hogy minden héten néhány órát az irodában tölts
- időbeosztásodhoz maximálisan igazodunk
- önkéntesség időtartama: minimum 3 hónap


Jelentkezés:
Magyar nyelvű önéletrajzod küldd az info@k-monitor.hu címre, feltüntetve, hogy milyen formában csatlakoznál hozzánk. Ezt követően időpontot egyeztetünk és egy személyes találkozón beszéljük át, hogy téged mi érdekel, és mi mit tudunk kínálni.

Blogolj, szervezz, ötletelj, adatozz velünk!